8.06.2008 г., 11:23 ч.

related 

  Поезия » Бели стихове
553 0 3

временно е временно е временно

като перифразираш господаря на времето

задържаш дъха на секундите

дълбоко в дробовете

издишаш срички ти-ли-си-ли-ти

сбъдвам си мечтите, мастер

не си готов за това

перифразирай колкото си искаш

ще се стека по ръба на ръката ти

преди да усетиш

ще вляза под миглите ти

ще гледам от там

как закачаш крилете си на пирона

обгорели от дъх на целувки

временно е само задаването на въпроса

другото е мъгла

подправена с три-четири момента всичко

и секунда любов издишана

ти-ли-си-ли-ти

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??