Тук устър клема – там, бушон...
Нататък – щепсъл и контакт...
Ако не съм аз – в този дом,
навеки ще царува мрак.
- Жена! Жена – подай ми скоча!
Подай го бързо, де – мари!
Какво се влачиш? Ще подскоча,
от зор, че всичко ме боли!
Жена! Женаааа! Къде се дяна?
Тук, нямаше ли ток в контакта?
Ах, дявол...Късо май, че стана –
на тока пак, прекъснах тракта!
Жена! Къде си? Давай свещи!
Какво и става? Що мълчи?
Охооо, пък тя с комшийки, вещи –
във хола пасианс реди!
Май, весело им е – гъргорят.
Клюкарят нещо – ха, хи, ха!
Дори високо нещо спорят –
а аз в килера... Будала!
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени
Така често "дай това и отова" при ремонт се чува.
Поздрав и усмивка.