Nov 8, 2006, 7:46 PM  

Ремонт 

  Poetry
492 1 3

Тук устър клема – там, бушон...

Нататък щепсъл и контакт...

Ако не съм аз – в този дом,

навеки ще царува мрак.

 

- Жена! Жена – подай ми скоча!

Подай го бързо, де – мари!

Какво се влачиш? Ще подскоча,

от зор, че всичко ме боли!

 

Жена! Женаааа! Къде се дяна?

Тук, нямаше ли ток в контакта?

Ах, дявол...Късо май, че стана –

на тока пак, прекъснах тракта!

 

Жена! Къде си? Давай свещи!

Какво и става? Що мълчи?

Охооо, пък тя с комшийки, вещи

във хола пасианс реди!

 

Май, весело им е – гъргорят.

Клюкарят нещо – ха, хи, ха!

Дори високо нещо спорят –

а аз в килера... Будала!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубав стих, с много весело звучене ми се струва.
    Така често "дай това и отова" при ремонт се чува.

    Поздрав и усмивка.
  • Развесели ме Абе защо аз сама си правя ремонта Къде са тез мъже
  • Хи хи хи, много се забавлявах докато го чета! Имам повод да допълня и аз...по ремонтите.. Като съм готова, ще изпадна в... откровение Поздравления!
Random works
: ??:??