17.09.2014 г., 14:48 ч.

Ренегат 

  Поезия » Любовна
556 0 0

Борих се, чаках те, страдах и падах,

пак се изправях и другата буза подлагах.

Надявах се, молих се и сляпо си вярвах,

копнеех за теб, за твойта любов се надбягвах.

 

Стигнах и минах всички човешки лимити,

моите жизнени сили - до капка изпити.

Не мога да чакам, до век и веков,

за капка от твоята скъпа любов.

 

От утре забравям те, това си обещавам.

Под наем душата си, вече не давам.

А татусът, който остави на моето сърце,

ще отрежа парче, по парче.

 

 

Със залеза днес, заминавам и аз,

все тъй надалеч от мечтите за "нас".

Ренегат съм от утре - бягащ човек.

Бягам от моето минало, моите чувства и теб.

 

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??