6.02.2011 г., 16:17 ч.

Репортерка – из цикъла "Малка средновековна пластика" 

  Поезия » Хумористична
435 0 0

Репортерке драга,

гледам те в екрана –

колко ти приляга...

и си сладурана!

 

Ала като почна

думите да сричаш,

нещичко ме жегна –

искрено и лично!

 

Де да беше вярно

туй, което каза,

ами, тъкмо почна,

взе, че се отказа...

 

И език оплете!

И ми стана смешно!...

Моля ви, пуснете

блок с реклами – спешно!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??