10.01.2013 г., 0:56 ч.

Решение 

  Поезия » Любовна
648 0 0

Не мога да повярвам
защо пак на мен се случва,
защо "Купидонът" ми
никога не улучва!

Сигурно заради това,
че вечно е пиян,
може би е защото
вечно съм засмян.

Сигурно е защото
правя вечно добрини,
може би така
дяволът иска да ми плати.

И ето, усмихнат съм сега,
но пак сам слушам тази тишина.
Минава времето, ден след ден,
но не виждам добро да иде и при мен.

И замислям се, в този късен час
какво получавам от добрината си към вас?
Не мога, вече време е
да направя своето решение.

Може би не трябва
да бъда добър с вас,
може би така
ще почувствам любов и аз!
 

Р.Христов
09.01.2013г

 

© Тангра Перник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??