29.10.2023 г., 17:32 ч.

Решение 

  Поезия
161 2 1

Тече през нас неумолимо времето 

с праволинейната си несломимост. 

Оттатък белотата ни е неизбежна. 

А адът се спотайва тук в главите ни. 

Пропадаме в далечините помежду си. 

Единствено сърдечните ни крампи

са признаци за нашата човечност - 

симптомите са както при божественост, 

събрана в спектъра на светлината. 

 

Във малките си делнични решения 

не искам да пестя от нежността си.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??