11.02.2016 г., 23:04 ч.

Решение, взето в парламента 

  Поезия
362 0 0

"Да премахнем члена,
за да не ни пречи!"
Новият министър
в парламента рече.

 

"Той присъства само,
но за мен е робство.
Членът е незначен
и е неудобство.

 

Нужен ли е, питам,
член на ученици?
Щом съм им министър,
нужни са шестици.

 

Алинея нова 
нека създадеме:
За да няма двойки,
трябва да дадеме!"

 

Всички подкрепиха
исканите думи.
Членчето изтриха,
пречещо на суми.

 

Новият министър,
всички се понрави.
Почна с яка чистка.
Явно ще се справи.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??