11.09.2007 г., 11:13 ч.

Реставрация 

  Поезия
582 0 11
Морето - разтопено злато,
разплискано до хоризонта.
Започвам този ден богата
на моите мечти ремонта.

Ще махна старите обкови.
Ще реставрирам вещо, мъдро.
Когато станат като нови,
остава само да ги сбъдна.

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??