5.03.2024 г., 20:22 ч.

Ресторант 

  Поезия » Любовна
82 0 0

Самотна маса.

Догарящи свещи.

А можеше тук да е нащата среща.

 

Минутите плачат.

А восъкът капе. 

Зашо ли те чакам? Защо ли те чакам??!

 

Часът става седем.

Посетител пореден,

а тебе те няма...

...и няма...

...и няма...

 

Но аз се познавам.

Оттука не ставам.

Да минеш случайно насам 

се надявам.

 

 

 

 

 

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??