4.11.2015 г., 22:52 ч.  

Реторично 

  Поезия » Друга
332 0 0

 

 

 

 

 

Как да отсееш малките неща,
за да не направят голяма разликата?
Как да избистриш водата,
за да не изглежда дълбока?


Как да изхвърлиш страх като баластра
и да се насладиш на гледка?
Как да живееш, ако отдавна си мъртъв,
как като е толкова красива?


И е винаги на седемнайсет.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??