Nov 4, 2015, 10:52 PM  

Реторично 

  Poetry » Other
291 0 0

 

 

 

 

 

Как да отсееш малките неща,
за да не направят голяма разликата?
Как да избистриш водата,
за да не изглежда дълбока?


Как да изхвърлиш страх като баластра
и да се насладиш на гледка?
Как да живееш, ако отдавна си мъртъв,
как като е толкова красива?


И е винаги на седемнайсет.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??