11.11.2008 г., 11:44 ч.

Ревност 

  Поезия » Любовна
482 0 0

- Кой дявол се всели в мене

и ме обсеби със съмнения,

ограби неподправената ми душа?

Единствена съм, знам, за тебе,

дори хиляди жени след теб да тичат,

знам, само аз съм твоето момиче!

Само аз присъствам трайно в мислите ти,

сърцето ти изцяло ми принадлежи,

а душата ти, откакто ме познава,

тайничко само с мен си разговаря!

- Любими мой, благодаря ти, че те има!

- До края все към тебе ще вървя!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??