15.11.2012 г., 14:30 ч.

Ревност 

  Поезия » Любовна
790 0 1

Ревнувам те от всичките жени,
които през деня ти преминават,
една частичка в мене все не спи,
страхува се, че вече остарявам.

Тъгувам те през всичките си дни,
в които ни разделят разстояния,
във всеки миг те търся със очи
да ме дариш с любовни подаяния.

Една ужасна болка ме гори.
Нашепва ми издайнически вечер,
че не очакваш мене призори,
че този миг е толкова обречен.

 

© Маргало Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъгувам те през всичките си дни,
    в които ни разделят разстояния,
    Хубаво е!
Предложения
: ??:??