5.06.2008 г., 15:37 ч.

Ревността 

  Поезия » Философска
485 0 2
 

Ревността - тя те погубва.

Едно от нещата, от които разболееш ли се, няма спасение.

Война между доверието и съмнението -

Няма победители и победени, защото водиш война със самия себе си.

Опасно е да подлагаш чувствата на любимия човек и на себе си под съмнение.

Съжаляваш, започваш много да съжаляваш, но не винаги и не всичко може да се оправи.

Твоята вина винаги ще е по-голяма от вината на другия.

Тровиш си живота и нервите допълнително, а защо трябва да е така.

Ако човекът до теб не се усети какво става и какво е направил - всичко пропада...

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??