Ревността - тя те погубва.
Едно от нещата, от които разболееш ли се, няма спасение.
Война между доверието и съмнението -
Няма победители и победени, защото водиш война със самия себе си.
Опасно е да подлагаш чувствата на любимия човек и на себе си под съмнение.
Съжаляваш, започваш много да съжаляваш, но не винаги и не всичко може да се оправи.
Твоята вина винаги ще е по-голяма от вината на другия.
Тровиш си живота и нервите допълнително, а защо трябва да е така.
Ако човекът до теб не се усети какво става и какво е направил - всичко пропада...
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados