9.12.2005 г., 17:20 ч.

Рея се.... 

  Поезия
818 0 2

Рее се

душата ми

избухва

всеки път,

когато искаш

в рамка

да ме сложиш

потръпвам

и се разпилявам

за да не можеш

да ме събереш

изгубвам

цветовете си,

полудявам

вия,хапя.

нокти забивам.

не ме взимай ...

от мене си

остави ме цяла....

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??