1.10.2010 г., 22:19 ч.

Резервé 

  Поезия » Философска
779 0 1

 

 

Резерве

 

Аз родена с место  „резервé” съм

и не искам да губя от Времето.

Опознавам страха и харесвам

слабостта си до болка премерена.

 

Гордостта ми въстава до крясък,

щом преглътне устата горчилката.

С ориентирът за време и място

мисълта ме предпазва възпиращо.

 

Пред провали сърцето забива

учестено, пулсира напрегнато.

С паметта за отминали кризи,

на живота стъпвам на стремето.

 

 

 

© Ани Виделова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??