17.01.2020 г., 7:44 ч.

Резонанс 

  Поезия » Философска
553 1 2

Здравей,
среднощни приятелю!
Какво правиш тук,
не те питам!


В главата ми,
в спомени,в бъдещи мигове...
След полунощ самотно ,
все при тебе долитам!

 

Здравей!
Лека нощ ! 
Не очаквай от мене това пожелание!

Все така  продължавам 
да търся приспивните свои мотиви.


Няма нужда ,не казвай!
За мен-наказание!
Да  осъмвам отново,

на сред белите,пусти стативи...

 

Вдъхновение,спомен,
въздишка и стон!
Безвъзвратно изгубих пътеката.
Сини нощи,лазурни...


Отронени истини в сив полутон.
Непотърсени ,скрити въздишки,
в мене болят и отекват...

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??