24.06.2011 г., 22:03 ч.  

Рибарче 

  Поезия » Хумористична
993 0 0

                                       

 

Моето рибарче

е нахъсано другарче.

За рибоците мечтае,

да ги хване се терзае.

 

Всеки ден отива

за поредната  си риба.

С такъми нагласени

и подхранки догодени.

 

Вечер късно се прибира

чак в здрач от язовира.

Пред съседите се хвали,

как рибоците скачали.


©

© Силвия Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??