16.09.2018 г., 21:06 ч.

рицар 

  Поезия
326 1 0

                          

 

                  Аз сега съм храбър рицар.

                  Аз пораснах, не разбра ли,

                  а пред мене се изправи

                  необятната гора.

                  Тръгвам сам на поход славен

                  през гори и през дъбрави.

                  Щит е моята надежда,

                  меч е моята мечта.

                  И сега недейте плака.

                  Тръгвайте след мен в атака,

                  че веселие ви чака.

                  Ще ви водят в труден час

                  мойте шарени доспехи,

                  моят весел, пъстър меч.

© Георги Белев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??