14.01.2014 г., 23:13 ч.

Рицарю, стани 

  Поезия » Философска
635 0 0

Рицарю, стани -

свири тръбата!

Сложи си бойните доспехи!

Не търси смисъл животен

в миражи далечни-неясни!

Той е винаги тук и сега -

в изживяваните от теб неща!

А плячката се трупа 

в банков сейф

със код "Борба"!

Има също и лазарети

за счупени ръце, крака,

но това също е част 

от таз игра!

И ето - свири пак тръба!

 

02.11.2013 г.

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??