Jan 14, 2014, 11:13 PM

Рицарю, стани 

  Poetry » Phylosophy
644 0 0

Рицарю, стани -

свири тръбата!

Сложи си бойните доспехи!

Не търси смисъл животен

в миражи далечни-неясни!

Той е винаги тук и сега -

в изживяваните от теб неща!

А плячката се трупа 

в банков сейф

със код "Борба"!

Има също и лазарети

за счупени ръце, крака,

но това също е част 

от таз игра!

И ето - свири пак тръба!

 

02.11.2013 г.

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??