21.11.2017 г., 13:20 ч.  

Ридание 

  Поезия » Любовна
561 3 4

Пролятата от мъж сълза

недей прибързано осмива –

мерило за Любов е тя,

затуй се чувстай ти щастлива,

ако мъжът пред теб ридае – 

това е знак, че той не знае

кога, къде, какво да каже точно,

че го владеят мисли непорочни,

че всяка, всяка мисъл на Света 

е свързана единствено със Тебе

и колко е щастлив, че този жребий

на неговите плещи именно е паднал,

 че в неговия разум няма мисъл задна

щом твоят лик пред неговия взор се мерне,

и само той си знае колко си му скъпа,

и щом се сети – в своите си сълзи се къпе!!!

Затуй – недей презира мъжката сълза,

а приеми я като комплимент,

и нека твоята душа запази

Магията на този Свят момент!!!

© Момчил Манов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??