12.11.2013 г., 18:18 ч.

Ring my Bell 

  Поезия » Любовна
524 0 5

Енергия завърта ни в спиралата на вечността.
Само миг е твойто тяло, а има много топлина.
Във вихъра изчезваме - за да се преоткрием.
Заедно, от любовта всяка капка да изпием...

Ring my Bell 

Издишвам реалността, за да те вдишам.
Ежедневието бясно бързо се съблича...
Прекрасно цветно, нежно е да те обичам.
Така чудесно, както мъж жена обича...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??