Nov 12, 2013, 6:18 PM

Ring my Bell 

  Poetry » Love
525 0 5

Енергия завърта ни в спиралата на вечността.
Само миг е твойто тяло, а има много топлина.
Във вихъра изчезваме - за да се преоткрием.
Заедно, от любовта всяка капка да изпием...

Ring my Bell 

Издишвам реалността, за да те вдишам.
Ежедневието бясно бързо се съблича...
Прекрасно цветно, нежно е да те обичам.
Така чудесно, както мъж жена обича...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??