3.09.2005 г., 23:29 ч.

Рискът,наречен живот 

  Поезия
731 0 2
По ръба.
Все по острия ръб на нещата.
Надмогваш страха и се движиш.
Изкатерваш годините.
Отглеждаш децата.
Погребваш илюзиите.
Някъде в края
осъзнаваш,че пътят е равен.
Отвътре прорязват те ръбове.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??