Sep 3, 2005, 11:29 PM

Рискът,наречен живот 

  Poetry
733 0 2
По ръба.
Все по острия ръб на нещата.
Надмогваш страха и се движиш.
Изкатерваш годините.
Отглеждаш децата.
Погребваш илюзиите.
Някъде в края
осъзнаваш,че пътят е равен.
Отвътре прорязват те ръбове.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??