1.11.2008 г., 16:41 ч.

Рисунка 

  Поезия » Еротична
749 0 1

Греховна нощ,
светят диаманти.
Рози насъбрани в нежен кош
и страст, която се разпали.

 

Тялото ми се разлива
и тежестта му пада върху твоите ръце.
Горещина те облива
и усещаш, че е живо твоето сърце.

 

Розите ухаят
ароматно по нашите тела.
Тази вечер звездите ще ми покажат
какво е чувството да си истинска жена.

 

Пречупваш моята снага,
движиш я и я целуваш.
Нощ се спуска над града,
а ти Мадоната във мен рисуваш!

 

Правиш ме богиня,
която има сила да те качи на върха.
Ставам огнена, чувствена, неспирна,
че чак звездите рисуват ни сърца.

 

С един жест те издигам,
с друг те свалям на земята.
Обещавам - няма и да спирам
да ти бъда муза непозната.

 

Ти си моят Пикасо,
аз пък - твоето платно.
Посвети ми нещо крехко, но изящно!
Нека бъда твоята Мерилин Монро!

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??