24.03.2005 г., 22:49 ч.

Рисунка за сбогом 

  Поезия
1230 0 2

                     Нарисувай всичко,което виждaш тук
                              Нарисувай себе си дори.
                      Над таз рисунка майка ти ще плаче
                            за твойте пропилени дни!
                               Ужасни дни- тревоги!
                               Ужасни дни. Не мога!
                             В ужасни дни ще свърша,
                     приятели, превръщам се във мърша!
                                                
   Не ме е страх от хора , а от безрасъдие , скрито във една надежда -
                                     от мулци проядена одежда!

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми харесва дълбочината на творбата ти.Прекрасна е!
  • Това е едно от най - хубавите неща публикувани в този сайт! Колега, впечатлен съм! А определено имаш талант! Сещаш се и сам колко съм ти писал!
Предложения
: ??:??