6.05.2012 г., 23:30 ч.

Рисувай ме 

  Поезия » Любовна
857 0 1

                                                                         "Искам да те нарисувам,

                                                                           дълбоко в себе си да скрия твоя образ,

                                                                           да свети в тъмното, когато

                                                                           далече бяга светлината..."

 

 

Рисувай ме, такава съм пред тебе,

каквато само ти си ме познал,

рисувай - без да губиш време,

ще се покажа цялата без жал.

 

Рисувай ме и в мене ще откриеш

едно дете, боящо се от любовта,

рисувай - в мен да преоткриеш

една жена, бояща се от самота.

 

Рисувай ме, аз искам да открия

в очите ти това, че си разбрал

как само с теб превръщам се в стихия

и няма веч в душата ми печал.

 

Рисувай ме, аз цялата съм твоя

и може би във края на нощта,

рисувайки, ще разбереш покоя,

който носи влюбената ми душа...

 

10.08.2008г.

© Петя Стрелчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Напомни ми огрените в светлина мансарди, с подове от гредоред. Опушени до късно от цигари, с рахвърляни по мебелите плодове. Артистично!Стана ми крайно приятно като го четях.
Предложения
: ??:??