"Искам да те нарисувам,
дълбоко в себе си да скрия твоя образ,
да свети в тъмното, когато
далече бяга светлината..."
Рисувай ме, такава съм пред тебе,
каквато само ти си ме познал,
рисувай - без да губиш време,
ще се покажа цялата без жал.
Рисувай ме и в мене ще откриеш
едно дете, боящо се от любовта,
рисувай - в мен да преоткриеш
една жена, бояща се от самота.
Рисувай ме, аз искам да открия
в очите ти това, че си разбрал
как само с теб превръщам се в стихия
и няма веч в душата ми печал.
Рисувай ме, аз цялата съм твоя
и може би във края на нощта,
рисувайки, ще разбереш покоя,
който носи влюбената ми душа...
10.08.2008г.
© Петя Стрелчева All rights reserved.