29.05.2009 г., 7:38 ч.

Рисувам звезди 

  Поезия » Любовна
1031 0 32

Всяка любов е копнежна
щом греят във нея искри.
И може би, не безметежно,
но с нея...  и в сън се лети.

Залепям любовно крилата
и литвам към звездния свят,
по Млечният път, към мечтата
не водеща нивга... назад.

Приела веднъж светлината,
семафор  за идните дни,
със обич нетленна в душата,
рисувам, рисувам звезди.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??