2.02.2017 г., 19:20 ч.  

Рисуваш деня ми... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
499 3 9

Рисуваш деня ми...

 

Този ден не беше като другите.

Не, не беше, и днес не е като тях...

Един образ, един ангел

една душа нарисува света ми...

И доведе в сърцето ми

най - красивите изгреви,

романтичните вечери под небесата

звездообразни и осветени

от долните синеви, последвани,

и лъчите, който се отразяват ярко,

дълбоко, говорещо и мълчаливо

в блясъка на очите му, чиито

разширени зеници ми позволяват

да се възхищавам на най- възвишеното

същество в цялата вселена - любовта...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??