17.08.2008 г., 23:17 ч.

Рисуваш ме... 

  Поезия » Любовна
3065 1 71

 



                Рисуваш ме
                в сънища нощни,
                изящни...
                извайва
                лика ми красив
                твоето
                мъжко желание,
                звездите в очите
                събрала,
                в ранна роса
                къпано
                лунно злато
                в бедрата,
                гърдите...
                с пръсти,
                от мъжка нежност
                докоснати,
                два хълма
                бели
                светят в небето
                над тебе, мили...

                рисуваш ме
                с мисли топли
                и кротки...
                мрака
                в бяло облякъл,
                от мъжки устни
                целуната,
                в тишината
                заплакала
                разпиляна обич
                в нежен акварел
                утихва,
                от влюбен вятър
                помилвана,
                през тебе
                преминал...
                изписваш ме...
                твоята
                мъжка любов
                сътворява от мене
                икона...

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??