2.04.2009 г., 13:32 ч.

Риторичен отговор 

  Поезия
507 0 5

Обичам ти очите,

когато слънцето във тях сияе.

Обичам ти лицето,

когато на желание ухае.

Обичам ти ръцете,

когато ме докосват мълчаливо.

Косите ти обичам,

по мене разпиляла ги игриво!


Обичам ти гласа

във мислите ми да нахлува.

И устните обичам,

когато жадно ме целуват.

Обичам ти страстта,

когато сплели сме тела.

Усмивката обичам,

когато шепне ми: ела!

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??