30.11.2010 г., 12:39 ч.

Роден съм, за да те обичам 

  Поезия » Любовна
891 0 2

Роден съм, за да те Обичам,

да съм ти спътник във света.

И аз сега за Теб живея!

Да споделиме Любовта!


 

Отдавна няма друга мисъл,

освен за теб, във моята глава.

Отдавна няма друго чувство,

а само чувството на Любовта!


 

Сърцето ми за Теб копнее

и търси път към близостта,

нима наистина орисани сме

да сме във плен на Любовта.

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??