Роден съм, за да те Обичам,
да съм ти спътник във света.
И аз сега за Теб живея!
Да споделиме Любовта!
Отдавна няма друга мисъл,
освен за теб, във моята глава.
Отдавна няма друго чувство,
а само чувството на Любовта!
Сърцето ми за Теб копнее
и търси път към близостта,
нима наистина орисани сме
да сме във плен на Любовта.
© Ангел Филипов All rights reserved.