Родена съм жена, но горда - като птица.
Затова и твърде често съм сама.
Свободна е душата ми. Не съм светица.
Но като жените нося тежестта...
...на грижите за дом, деца, любов, семейство -
и това съдба на всяка е жена.
А Бог ме е дарил с вълшебно чародейство -
не един живот да мога да даря.
Понякога със поглед мога да убия
и с усмивка аз сърце да разтопя.
Гордея се, че във живота съм фурия
и че в този свят родена съм жена.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени