11.04.2009 г., 8:11 ч.

Родена за обич 

  Поезия » Любовна
1256 0 20

 

Родена за обич

 

(Посветено на Елица Ангелова)

 

 

Родена си от огън и вода,
затуй си пламенна и страстна.
Бушуват в тебе хиляди желания
и огънят в теб не ще угасне.

Понякога си тъжна и умислена,
но не след дълго радост те обзема.
И ту си тиха, мълчалива,
ту като бързей и вълна пенлива.

Ти имаш чудна дарба -
да виждаш красотата.
И като лястовица бяла -
правиш малки земни чудеса.

Душата ти е пълна с топлина,
с много обич е дарена,
раздаваш я, разпръскваш светлина,
с една любов сърцето ти изгаря.

Белязана си с непримиримост,
със жаждата, копнежа.
И вечно търсиш красотата.
За полет и за обич си родена.

 

 

 

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??