18.07.2014 г., 9:59 ч.

Родина 

  Поезия » За деца
541 0 0

Обичам моята Родина.

Как хубаво ми е сега!

Да гледам планини долини,

реки и земни красоти.

Да тичам по полята равни,

да плувам в Черното море.

Обичам те, Родино мила!

За мен си всичко на света!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??