3.03.2008 г., 0:19 ч.

Родино моя, ненагледна 

  Поезия » Гражданска
3074 0 18

Хубава е моята Родина,

ненагледна - моята Земя

и небето, синьо кат коприна,

и полята, пълни със жита.

 

 

Хубава е моята Родина!

Златно слънцето над нея грей,

вятър пее в цъфналите клони,

моята Родина хубавей!

 

 

Над полето гордо се изправя

хубавецът - нашият Балкан,

златен плод в градини разлюлява се,

славей сладко кръшна песен лей.

 

 

 

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??