6.09.2009 г., 17:03 ч.

Роднини 

  Поезия » Философска
601 1 1

                                       РОДНИНИ

 

Все скарани за пари и имоти,

днес мъртъв ден ги събра

и приличащи на ужасени пилоти

без компаса си - добрата сестра,

те разбират, че си говорят

не за дела и за спорна вещ,

а за родството си с крехка опора,

която догаря с последна свещ,

че добротата ù дълги години

озвучаваха с неблагодарен диез,

че приличат на сплотени роднини,

макар за малко и само за днес.

© Стефания Цанкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??