Родопа планина
Вълшебната Родопа.
Мистичната планина
със спираща дъха дивна красота.
Пленяваща, задържаща.
Копнеж за хармония
е лудването по Теб Родопа!
Свети твоето зелено,
усещане и докосване...
Ухаеш на чисто, прясно,
на гора и ромолещо поточе.
Импресия и мелодия.
Ключ за любов.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени