20.10.2018 г., 18:24 ч.  

Родопска зора 

  Поезия » Пейзажна
396 1 2

РОДОПСКА ЗОРА

 

(4-6)

 

Устремени безцелно Лъчи

над селцето заспало прелитат,

като влюбени Те се преплитат

и разбиват се в мойте очи.

 

Над отсрещния хълм се прозява

ранобудната свежа Зора

и запалва с усмивка искра,

от която денят засиява.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??