20 oct 2018, 18:24  

Родопска зора 

  Poesía » Del paisaje
398 1 2

РОДОПСКА ЗОРА

 

(4-6)

 

Устремени безцелно Лъчи

над селцето заспало прелитат,

като влюбени Те се преплитат

и разбиват се в мойте очи.

 

Над отсрещния хълм се прозява

ранобудната свежа Зора

и запалва с усмивка искра,

от която денят засиява.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??