20 окт. 2018 г., 18:24  

Родопска зора 

  Поэзия » Пейзажная
399 1 2

РОДОПСКА ЗОРА

 

(4-6)

 

Устремени безцелно Лъчи

над селцето заспало прелитат,

като влюбени Те се преплитат

и разбиват се в мойте очи.

 

Над отсрещния хълм се прозява

ранобудната свежа Зора

и запалва с усмивка искра,

от която денят засиява.

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??