20.12.2008 г., 22:31 ч.

Рожден ден 

  Поезия
1383 0 2
 

Рожден ден

 

Уж ден е като други много,

ала не е той ден обикновен,

във плана ми е вписан строго

за теб, за мен е ден рожден.

 

Какво от туй, че късно се родих?

Какво от туй, че принцът някъде ме чака,

щом щастието си само с теб открих,

не ме засяга, че часовникът тиктака.

 

Щом ти на тази дата си роден,

то тя за мен тогава е свещена,

щом твоето сърце е затуптяло в този ден,

то редом с теб и аз на него съм родена.

 

Затова с най-искрена любов ти казвам:

Честит да е рожденият ни ден!

Не се съмнявай ти,когато го доказвам

и моля те бъди до мен.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Многоооо ми хареса!
    Поздрав, Вики!
  • Какво от туй, че късно се родих?
    Какво от туй, че принцът някъде ме чака,
    щом щастието си само с теб открих,
    не ме засяга, че часовникът тиктака.

    Е този куплет най-силно ме трогна!
    Дано рожденника прочете посветения сърдечен и искрен стих!

Предложения
: ??:??