24.01.2010 г., 20:40 ч.

Рожден ден 

  Поезия » За деца
993 1 3

РОЖДЕН ДЕН

 

Идва рожденият ми ден.

Ще има много подаръци за мен.

Хубаво ще си похапна,

защото има торта сладка.

 

Много ще дивеем,

докато не пощуреем.

Подариха ми велосипед

и после ний преядохме със сладолед.

                               Ралица Костова

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??