10.06.2011 г., 15:18 ч.

Рожден ден 

  Поезия
764 0 6

Родила съм се в три след полунощ...
тогава блеснала щастливата звездичка,
която бди над мен до днес,
която осветява моята пътечка.

Зарадвала съм майка и баща,
щом въздух съм поела на земята,
получила съм хиляди неща...
затуй обичам толкова живота.

Честита съм от първия си ден,
на празника си искам да ви обещая,
че всеки миг за мен е споделен,
че вие сте, което аз мечтая...

Ще бъда с вас до сетния си час,
ще ви обичам, радвам и милея,
докрай ще се раздам за вас
и няма никога да остарея...

Със младия си дух ще окрилявам
живота ви във трудни дни,
цветя в градините ви ще посаждам,
да радват вашите очи...

Аз просто съм доволна от живота,
орисана със хубава съдба,
докосвам ви със нежност аз сърцата,
защото съм обичана жена...

Вземете за Рождения ми ден
почерпка от любов и светлина,
да бъде всеки днес благословен -
това ще е подаръкът за мен...

На мене нищо друго не ми трябва,
Да,аз имам всичко на света...
Дарена и богата и щастлива,
че имам сетива за любовта...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??